Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de juliol de 2010

Successos

Successos

Un ferit en una baralla entre dos grups diumenge a la matinada

Joaquim Aguilar
Un ferit en una baralla entre dos grups diumenge a la matinada

Una persona va resultar ferida a Premià de Mar en el decurs d’una baralla la matinada de diumenge a dilluns. Segons informa la Policia Local, els fets van tenir lloc prop de la una de la matinada a la Riera de Premià a tocar de la carretera Nacional II. Les unitats policials desplaçades van comprovar que es tractava d’una baralla entre dos grups de persones, i que una part dels integrants ja havia marxat del lloc. La mateixa patrulla de la policia va alertar una ambulància del 061 que va atendre el ferit.

El mateix diumenge, a dos quarts de 12 de la nit, la policia va restringir temporalment el trànsit de vehicles a la Gran Via de Lluís Companys entre el carrer de la Plaça i el carrer del Nord. L’operatiu es va desplegar com a conseqüència de la presència de nombroses persones que s’hi havia aplegat per celebrar el triomf de la selecció espanyola en el mundial de futbol de Sudàfrica, i no es va retirar fins que el carrer no va quedar lliure de persones.

La crònica policial del cap de setmana recull també l¡incendi d’un contenidor la matinada de dissabte a diumenge. Els fets van tenir lloc a les quatre i deu d ela matinada a la cruïlla de la Gran Via de Lluís Companys amb la Riera. Al lloc es van presentar una dotació dels Mossos d’Esquadra i una dels bombers que van sufocar completament el foc. L’incendi s’havia produït a un contenidor metàl·lic de recollida selectiva de plàstic.

Etiquetes:

Incidents

Més notícies

Cultura