Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de febrer de 2010

Successos

Successos

Un ferit en un accident de trànsit a la cruïlla de la carretera de Vilassar de Dalt amb Pompeu Fabra

Joaquim Aguilar
Ahir va haver dos accidents de trànsit al terme de Premià de Mar amb el resultat d’una persona ferida. L’accident més greu va tenir lloc a les set de la tarda a la cruïlla de la carretera de Vilassar de Dalt amb el carrer de Pompeu Fabra on van topar un ciclomotor i un turisme. El conductor del ciclomotor va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital de Mataró. Un dels conductors implicats va donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

Ahir hi va haver dos accidents de trànsit al terme de Premià de Mar amb el resultat d’una persona ferida. L’accident més greu va tenir lloc a les set de la tarda a la cruïlla de la carretera de Vilassar de Dalt amb el carrer de Pompeu Fabra on van topar un ciclomotor i un turisme. El conductor del ciclomotor va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital de Mataró. Un dels conductors implicats va donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

L’accident més greu va tenir lloc a les set de la tarda a la cruïlla de la carretera de Vilassar de Dalt amb Pompeu Fabra. En l’accident es van veure implicats un ciclomotor i un turisme resultant ferit el conductor del ciclomotor. El ferit va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Mataró. Segons el part de la Policia Local, un dels conductors implicats va donar resultat positiu al test d’alcoholèmia.

L’altre accident va tenir lloc també a la carretera de Vilassar de Dalt, en aquest cas a la cruïlla amb el carrer dels Pescadors. En aquest cas els fets van tenir lloc a les quatre de la tarda. En la topada es veure implicats un camió i un turisme i no es van produir ferits.

Més notícies

Cultura