Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 de maig de 2022

Comarca

Comarca

Un dispositiu coordinat de policia local d’Alella, Teià i Premià de Dalt amb Mossos d’Esquadra avorta un altre robatori en una escola

Joaquim Aguilar

Un operatiu conjunt de la Policia Local d’Alella i de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Premià de Mar va permetre detenir el passat diumenge 15 de maig set homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força quan intentaven entrar a l’interior de la Llar d’Infants Municipal Els Pinyons d’aquest municipi. Segons informa l’Ajuntament alellenc, la intervenció es va iniciar quan la Policia Local va rebre un avís que dues escoles s’havien quedat sense subministrament elèctric, cosa que també va passar en dues escoles més a Teià i a Premià de Dalt. Això va va posar en guàrdia als cossos policials dels tres municipis que es van coordinar amb Mossos d’Esquadra per tal d’evitar que els centres fossin violentats. Diumenge, pels volts de les 22.00 h, agents d’Alella van veure com dos vehicles circulaven a molta velocitat per la carretera d’Alella en direcció a la zona escolar del Bosquet, i van alertar tots els agents implicats en els dispositius de vigilància: Mossos i Policia Local van localitzar els dos vehicles prop de la llar d’infants i van veure com alguns homes saltaven la tanca del centre: els van aturar i els van detenir tots set. Dos dels set detinguts són menors d’edat i han passat a disposició de la Fiscalia de Menors, i els altres cinc, majors d’edat, han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar al jutjat d’instruccions de guàrdia de Mataró. 

Val a dir el 6 de febrer passat, un operatiu de les mateixes característiques de la Policia Local d’Alella i els Mossos d’Esquadra, va permetre detenir tres homes que pretenien robar a la llar d’infants municipal, seguint el mateix modus operandi, és a dir, tallant prèviament el subministrament elèctric i aprofitant que les bateries de les alarmes s’han esgotat. En altres robatoris semblants a la comarca (entre ells, a Premià de Mar) els lladres s’han endut material informàtic.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura