Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de març de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

Últims preparatius perquè l’1 d’abril es faci efectiu el traspàs de la concessió del servei de neteja

Joaquim Aguilar
Foto: Ajuntament de Premià de Mar

El dia 1 d’abril es consuma materialment el trasllat de la concessió del servei de neteja de l’empresa Cespa a l’empresa Acciona, la nova adjudicatària. Tot i que el personal quedarà subrogat, és a dir, que passaran d’una empresa l’altra, aquest dia el servei ja estarà gestionat pels directius i caps d’Acciona i aquell dia la nova marca ja es farà visible en uniformes i maquinària. A partir d’aquest moment s’iniciarà el procés d’implantació progressiva del nou servei. N’ha parlat el regidor de medi ambient Antoni Subirà, que ha explicat que aquests dies s’estan mantenint reunions tècniques de l’Ajuntament amb l’empresa antiga i l’empresa nova per coordinar el traspàs:

A aquestes reunions de coordinació s’hi ha d’afegir una altra feina per part de la nova empresa que també s’ha de fer coordinadament: el tràmit administratiu i l’organització logística perquè Acciona pugui fer ús de la nau del torrent Malet. En aquest sentit, el regidor ha explicat que Acciona està fent gestions ara mateix per disposar de més superfície en un terreny annex.

El dia 1 d’abril s’obre doncs un calendari en què s’aniran activant per fases tots els canvis: en primer lloc, s’ampliarà la plantilla per -entre altres coses- poder prestar el servei en caps de setmana o netejar les platges tot l’any; al juny o juliol començarà a implantar-se el porta a porta en comerços (que segons Subirà es notarà molt en els contenidors perquè les botigues deixaran d’utilitzar-los); passat l’estiu s’espera nova maquinària i a finals d’any arriben els nous contenidors intel·ligents.

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Etiquetes:

Neteja

Més notícies

Cultura