Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de març de 2024

General

General

Tret de sortida la setmana vinent de la campanya de captació d’usuaris de Radars, que començarà per la població major de 80 anys als barris de ponent i llevant

Joaquim Aguilar
Foto recent d'un equip de radars format per voluntaris i personal de serveis socials de l'Ajuntament (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Radars iniciarà la setmana vinent la campanya de comunicació massiva a veïns majors de 75 anys per donar a conèixer el projecte i engrossir el volum d’usuaris. Es tracta d’una campanya que s’ha estat preparant per part dels voluntaris amb el suport de serveis socials de l’Ajuntament des del mes de febrer, i el primer pas serà la tramesa d’una carta de presentació del programa que s’enviarà per fases a diferents barris del municipi i que, en primera instància, es dirigirà a la població major de 80 anys. Els primers barris seran els de ponent i de llevant. Escoltem el voluntari que coordina la campanya Josep Maria Aragay:

En aquesta carta, segons ens deia Aragay en l’espai quinzenal de Radars a Premià Mèdia, s’explica quin és el propòsit del projecte i s’ofereix als veïns l’opció de rebre una visita:

Tot i que Radars es proposa atendre sobretot a persones grans soles, en aquesta campanya s’ha pensat que també es buscaran les persones que viuen en parella, que actualment en podrien ser, entre els uns i els altres, més de 3.000. Això, però, significa un repte col·lateral: captar al mateix temps nous voluntaris:

Actualment Radars compta amb un centenar d’usuaris i la fita que es fixa el projecte amb aquesta campanya és arribar com a mínima als 1.000. El temps per fer-ho també dependrà molt, diu Aragay, dels voluntaris que s’hi involucrin. 

Mira l’entrevista a Josep Maria Aragay:

YouTube player

Etiquetes:

Gent gran | Radars

Més notícies

Cultura