Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de març de 2023

Política

Política

Treballs de reparació avui d’escales mecàniques a l’estació, que Renfe desvincula del burofax que ahir va enviar Ciutadans a Adif

Joaquim Aguilar
Els operaris reparen els desperfectes que va provocar un acte vandàlic la setmana passada

Uns operaris han començat a treballar aquest matí a les escales mecàniques de la via 2 de l’estació de trens. Segons ha explicat Renfe a aquesta redacció, aquestes escales van ser vandalitzades la setmana passada i els treballs formen part de les actuacions que es fan a tota xarxa d’estacions quan es produeix una incidència d’aquest tipus. També ha negat Renfe que l’actuació tingui a veure amb el burofax que ahir va enviar Ciutadans a la companyia Adif, i ha fet notar que no és Adif sinó Renfe qui assumeix el manteniment d’aquesta estació. La companyia ha anunciat d’altra banda que ja té contractada la reparació de l’escala mecànica de la via 2, que va quedar avariada arran del temporal Glòria. 

Com diem, aquesta actuació de manteniment es fa just l’endemà que Ciutadans de Premià de Mar enviés un burofax a la companyia Adif exigint-li que posés en condicions aquestes escales i també l’ascensor d’aquesta infraestructura. Tot i que Renfe desvincula una cosa de l’altra, el mateix portaveu del partit taronja, Josep Maria Cano, ha publicat al seu compte de Twitter a mig matí un missatge es feia ressò d’aquests treballs a l’escala mecànica i on afirmava textualment que “no hi ha res més efectiu que una protesta pública legítima”.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura