Tots els grups parlamentaris van posar-se divendres al costat del Mar Nova, però l’AMPA ho vol veure

Imatge de la reunió de divendres

Imatge de la reunió de divendres

Compromís unànim dels grups parlamentaris de preservar el projecte de l’escola Mar Nova i fer pressió perquè el departament atengui les reclamacions del centre i l’AMPA. Divendres representants de tots els grups del Parlament i també dels grups municipals, juntament amb l’alcalde, van acudir a la convocatòria que feia l’AMPA. Després d’una reunió conjunta el president de l’associació, Jordi Estarlich, es mostrava satisfet del suport expressat pels grups parlamentaris, però també expectant. Escoltem Anna Simó, d’ERC, i Jordi Estarlich:

Estarlich també va insistir en la necessitat que l’Ajuntament es posicioni clarament en defensa del centre quan el departament s’hi dirigeixi per configurar les línies i matriculacions pel curs que ve. En aquest sentit, l’alcalde Miquel Buch va confirmar que la previsió pel curs 2015-2016 és que desapareguin 3 línies de P3 a Premià de Mar.

Escolta la peça sencera:

Descarrega

Be the first to comment on "Tots els grups parlamentaris van posar-se divendres al costat del Mar Nova, però l’AMPA ho vol veure"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »