Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de maig de 2022

Cultura

Cultura

Toni Martín exposa les raons del retorn dels Butaca a Premià de Mar i al pavelló: “els actors em demanaven tornar a viure aquell ambient”

Joaquim Aguilar

El director i presentador dels Premis Butaca, Toni Martín, va parlar divendres al Tot d’Una sobre l’acord amb l’Ajuntament que farà que les pròximes tres gales d’aquest certamen es facin a Premià de Mar. Martín va exposar els motius que més havien pesat a l’hora d’engrescar-se a retornar no només al lloc on van néixer els premis sinó també a l’escenari original, el pavelló d’esports, i va remarcar el caliu especial que s’hi produïa. Segons Martín, tant és així que fins i tot els artistes ho reclamaven. Això sí, va fer notar que “serà una feinada”:

Però hi va haver altres raons de pes, com el fet que Premià de Mar garantís un recorregut, si més no, de 3 edicions, i un recorregut que ens portarà a un lloc simbòlicament important: el 30è aniversari:

I encara anotem, com ho va fer Martín, un altre factor decisiu; la insistència de l’alcalde Rafa Navarro, que va ser qui li va trucar un dia per dir-li que calia portar de nou els premis a Premià de Mar.

Toni Martín va revelar-nos per últim que aquesta gala del retorn podria ser l’última en què faci de presentador per centrar-se en la direcció:

Etiquetes:

Premis Butaca

Més notícies

Cultura