Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de maig de 2010

Cultura

Cultura

Toni Martín estrena avui al teatre Romea la seva obra ‘Hamlet’s Circus’

Joaquim Aguilar
L’autor i director teatral Toni Martín estrena aquest vespre a Barcelona la seva darrera obra ‘Hamlet’s circus’. Amb aquesta versió del clàssic de Shakespeare Martín ha volgut fer una crítica a la passivitat de la societat occidental davant dels fets de l’actualitat. L’obra, que s’havia preestrenat a Reus el 17 d’abril, compta amb Xavier Ripoll, Lurdes Barba i Pepa López en els papers principals.

Toni Martin als estudis de Ràdio Premià de Mar

L’autor i director teatral Toni Martín estrena aquest vespre a Barcelona la seva darrera obra, ‘Hamlet’s circus’. Amb aquesta versió del clàssic de Shakespeare Martín ha volgut fer una crítica a la passivitat de la societat occidental davant dels fets de l’actualitat. L’obra, que s’havia preestrenat a Reus el 17 d’abril, compta amb Xavier Ripoll, Lurdes Barba i Pepa López en els papers principals.

Sempre ens agrada seguir l’evolució professional de premianencs destacats, i més si aquest són amics d’aquesta casa. Dies enrere us parlàvem de l’estrena al teatre Bartrina de Reus de l’obra ‘Hamlet’s Curcus’ del premianenc Toni Martín. Això passava el passat 17 d’abril i aquest dijous l’obra desembarca al teatre Romea de Barcelona. Toni Martín ha explicat a ‘Premià Notícies’ que amb la seva obra ha pretès actualitzar el mite de Hamlet a les circumstàncies del món actual. L’enfrontament intern del Príncep de Dinamarca li serveix a l’autor per denunciar la passivitat dels ciutadans occidentals davant dels drames actuals.

Tot i el nom de l’obra, sobre l’escenari no veurem cap número de circ. Es tracta d’una metàfora crítica del circ mediàtic que manté als ciutadans com a simples observadors passius. The Hamlet’s Circus compta la participació de nou actors, entre ells Xavier Ripoll, en el paper de Hamlet, Lurdes Barba, Pepa López, Xavier Pujolràs i Lluïsa Castell entre d’altres.

Etiquetes:

teatre

Més notícies

Cultura