Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

1 de juliol de 2020

Cultura

Cultura

Toni Martín, de l’Espai l’Amistat: “aviat es permetrà el 100% d’aforament a les sales, però nosaltres mantindrem el 50% per no tancar si tornem a Fase 1”

Joaquim Aguilar

L’obra ‘Els Brugarol’ de Ramon Madaula servirà aquest divendres per reprendre l’activitat teatral a l’Espai l’Amistat després del confinament. Tot i que s’haurà d’accedir recinte amb mascareta, els espectadors se la podran treure un cop asseguts si el distanciament és correcte. En aquest sentit el director de l’espai, Toni Martín ha explicat al Tot d’Una que, tot i que encara no ha transcendit, ben aviat es permetrà que cines i teatres tornin a acollir el 100% de l’aforament amb l’ús obligatori de mascareta, però que l’Amistat ha preferit mantenir fins el desembre l’aforament al 50% i no obligar els espectadors a portar-la. Això, ha dit, permetrà continuar oferint activitat cultural encara que hi hagi un nou confinament, però també ha admès que farà baixar la recaptació i impedirà contractar “obres grans”: 

La primera obra de la pròxima temporada, la tardor que ve, serà justament un text d’ell mateix pensat per una aforament de 30 o 40 persones. Una altra mesura de seguretat sanitària que ha implementat l’Amistat és un sistema perquè la reserva d’un seient bloquegi automàticament tots els seients contigus.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura