Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de maig de 2010

Política

Política

Tomàs Esteban va ser elegit ahir Primer Secretari del PSC de Premià de Mar

Joaquim Aguilar
El portaveu del grup municipal del PSC de Premià de Mar Tomàs Esteban és també des d’ahir el Primer Secretari del partit a la ciutat. En declaracions a Premià Notícies, el Primer Secretari sortint, Joan Garcia, ha dit que l’elecció d’Esteban ve a reforçar el projecte del partit en l’any que queda abans de les eleccions. A banda de l’elecció de Tomàs Esteban, la també regidora Olga Safont passa a ser la Secretària d’Organització del PSC premianenc.

Tomàs Esteban en un acte públic a Premià de Mar

El portaveu del grup municipal del PSC de Premià de Mar Tomàs Esteban és també des d’ahir el Primer Secretari del partit a la ciutat. En declaracions a Premià Notícies, el Primer Secretari sortint, Joan Garcia, ha dit que l’elecció d’Esteban ve a reforçar el projecte del partit en l’any que queda abans de les eleccions. A banda de l’elecció de Tomàs Esteban, la també regidora Olga Safont passa a ser la Secretària d’Organització del PSC premianenc.

Tal com us vam avançar ahir, l’agrupació del PSC de Premià de Mar celebrava ahir mateix assemblea extraordinària a la sala Salador Moragas de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras per elegir nova executiva local. Era la segona tanda de canvis que ens presentaven els socialistes premianencs aquesta setmana després de l’entrada de Joan Garcia al grup municipal en el ple de dimecres. L’executiva sortint ve a refermar una línia d’acció única entre l’executiva i el grup municipal en aquest darrer any que resta per les eleccions municipals del 2011.

En l’assemblea socialista d’ahir van participar una quarantena de militants. Els presents van aprovar per unanimitat l’informe de Gestió presentat per l’executiva sortint i la nova executiva. Pel que fa a aquesta, els noms i els càrrecs són els següents: Tomàs Esteban, Primer Secretari; Olga Safont, Secretària d’Organització, Comunicació, i Formació; Josep Mª Anguera, Secretari de Política Municipal; Lluïsa Rabassa, Secretària de Relacions Ciutadanes Locals; Carlos Mieres,  Secretari d’Acció, Dinamització i Mobilització Política i Electoral; Maria Àngels Anguita, Secretaria de Finances; Manel Ruiz, vocal; Joan Safont, vocal i  Maria Jesús Fanego, Presidenta de l’Agrupació.

En properes edicions de Premià Notícies tindrem ocasió de parlar amb Tomàs Esteban per conèixer els seus objectius coma nou primer secretari del PSC de Premià de Mar.

Etiquetes:

PSC

Més notícies

Cultura