Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 d'octubre de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies divendres 9 d’octubre

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 9 d’octubre:

Port2La plataforma Premià Port continua expressant recels sobre el procés participatiu obert per l’equip de govern i fins i tot contempla denunciar-lo al Síndic de Greuges. Segons Santi Barreras, membre del col·lectiu (que ahir celebrava una nova reunió de seguiment amb Ajuntament i empresa concessionària) no es percep prou interès per part del govern que sigui un espai de participació plural i se sospita que en relació a les superfícies comercials no s’ha dit tota la veritat. Justament sobre aquest procés el regidor de l’equip de govern David Gutiérrez ha anunciat avui que les pròximes setmanes hi haurà un acte d’explicació i debats oberts a la població, però ha admès que els terminis de l’empresa concessionària obliguen a treballar “a contra-rellotge”.

Ja hi ha dates per a les noves activitats del servei Joves en Acció de la regidoria de Joventut de Premià de Mar. Aquestes activitats adreçades a joves entre 13 i 18 anys d’edat i les duu a terme l’empresa especialitzada Dinàmic. Els nous tallers, que són gratuïts, comencen la setmana vinent i són de dansa urbana, teatre social, esport conscient i coaching transformacional.

A Mataró revifa la possibilitat que arribi un Corte Inglés al llarg de l’any 2016. L’alcalde David Bote ha reprès aquesta setmana les negociacions amb la direcció de l’empresa per facilitar l’arribada de l’operador comercial a Mataró. Segons Bote la construcció del centre comercial a Mataró podria entrar en el proper pla d’inversions de l’empresa sempre i quan se’ls garanteixi seguretat jurídica.

El Taller de Ioga inaugura avui al centre cívic una exposició fotogràfica que relaciona postures pròpies d’aquesta disciplina amb indrets emblemàtics de Premià de Mar, la presentació del llibre “Proyecto XI” a Vapor Vell, l’actuació a l’Amistat de The Hanfris Quartet la Festa del Bolet i les activitats del Museu de l’Estampació completen l’agenda del cap de setmana.

Primer compromís de la temporada del nou CN Premià de waterpolo de Ramon Rossell, que ha substituït Albert Salvatierra a la banqueta. Els premianencs enceten el campionat a la 2a divisió estatal a la piscina de l’Helios de Saragossa. En futbol, El Club Esportiu Premià es desplaça aquest diumenge al camp de Canyelles en directe per Ràdio Premià de Mar.

El temps. Segons els servei Meteomar, jornada marcada per la nuvolositat entre variable i abundant amb més clarianes per la tarda. Temperatures màximes al voltant dels 20 graus mentre que les mínimes han baixat fins els 15.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura