Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de novembre de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies divendres 6 de novembre

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 6 de novembre:

ANC acte Premià de MarL’ANC de Premià de Mar considera que tot el que està passant ara mateix al Parlament de Catalunya és la conseqüència necessària del que ha passat al país després del 9N del 2014. Avui el coordinador local de l’entitat Fèlix Piñeiro ha parlat a Premià Notícies amb motiu del 1r aniversari de la consulta sobiranista, que s’acomplirà dilluns, i ha dit que la determinació de JxS i la CUP respon a la determinació del país, i també ha dit que confia en l’acord entre els dos grups. Pel que fa a la tasca que ha d’assumir ara mateix l’assemblea Piñeiro ha dit que ha de continuar acompanyant el procés i explicant-lo a la ciutadania.

Iniciativa de suport als premianencs que es troben en situació d’atur de llarga durada. L’àrea d’Atenció Social de Premià de Mar posa en marxa un cicle de sessions dirigides per dues psicòlogues de l’institut Alba amb l’objectiu de sonar suport anímic i emocional a les persones que es troben en aquesta situació i predisposar-los a l’apropament als objectius laborals.

L’atur ha tornat a créixer al Maresme el mes d’octubre, per bé que continua per sota que fa un any. Segons informa l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, la comarca ha registrat un increment d’aturats de 585 persones i se situa en 33.344. Això deixa la taxa en el 16’99%. Fa un any, però, hi havia 3.546 aturats més. A Premià de Mar, en canvi hi ha 9 aturats registrats menys que al final del setembre.

Aquest vespre es reedita a l’espai l’Amistat la Gala de l’Esport Premianenc. A les 8 comença una gala presentada pels periodistes esportius Marc Rodríguez -de Ràdio Premià de Mar- i Marc Vila. Solidaritat, música, art i teatre musical completen l’agenda del cap de setmana a Premià de Mar.

El boxejador premianenc Juli Giner afronta dimarts vinent, dia 10 de novembre, una final davant el francès Romain Jacob, actual posseïdor del títol de Campió de la Unió Europea en superploma. En futbol el primer equip del Club Esportiu Premià juga demà dissabte a camp de la Mataronesa, en directe per Ràdio Premià de Mar.

El temps. Segons el servei Meteomar, ambient assolellat en general tot i la presència d’alguns núvols alts. Temperatures màximes mes altes, arribant als 22 graus; mínimes que han baixat fins els 15. Cap de setmana estable amb temperatures sense canvis.

Més notícies

Cultura