Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 de desembre de 2014

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies divendres 12 de desembre de 2014

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 12 de desembre:

Butlletes de votació

Butlletes de votació

5,6 Milions d’Euros. Aquest seria el valor de l’expropiació de la finca de Can Sanpere un cop aplicat el nou criteri de càlcul del valor de la finca a partir de la sentència que dóna raó a la propietat. El gerent de l’Ajuntament de Premià de Mar, Fernando Pindado, ha explicat a Premià Notícies que el criteri que preval és el valor de l’edificació del voltant de la finca. Pindado ha explicat que l’Interventor municipal ha realitzat un informe basat en el nou valor de l’expropiació segons el qual, assumint aquest cost, l’Ajuntament es mantindria encara dins dels límits legals d’endeutament i per tant, l’operació segueix sent viable. Aquest matí s’han posat en marxa les votacions presencials i telemàtiques de la consulta popular sobre l’expropiació de Can Sanpere, unes votacions que es mantindran fins el dissabte 20 de desembre a les 12 del migdia.
El nou cost estimat de l’expropiació de Can Sanpere no ha fet variar el posicionament de cap grup municipal ni de cap de les entitats implicades en el procés. Ahir se celebrava a l’Amistat la 3a sessió del programa d’actes informatius, un debat entre aquests agents polítics i socials en el qual els actors es van refermar en els seus posicionaments ja expressats. Van assistir a l’acte una quarantena d’equipaments.
Convergència i Unió ha defensat avui novament l’expropiació de Can Sanpere però ha tornat a recordar que no s’ha de tancar la porta a altres opcions, sobretot si es dóna el cas que el cost sobrepassa la capacitat financera de l’Ajuntament. El regidor Antoni Subirà participava i tancava l’espai d’entrevistes que aquests dies ha dedicat Ràdio Premià de Mar a la consulta.
La campanya de Nadal i la Marató de TV3 presideixen l’agenda lúdica i cultural de Premià de Mar. Demà a la tarda se celebra la Christmas Shopping Day al centre de la ciutat i s’instal·la la nova pista de gel a la plaça de la Sardana. Al vespre es fa l’encesa de la il·luminació i inauguració del pessebre a Can Roura amb cantada de nadales, i diumenge es fa la tradicional pujada a Sant Mateu. Pel que fa a la Marató, teatre amb Kampikipugui, tallers i gegants, acte de l’ANC i diverses activitats esportives.
Esports. Primer torneig de Nadal de futbol set organitzat pel CE Premià. Es durà a terme el proper 28 de desembre i està pensat per a 10 equips. Diumenge el 1r equip del CE Premià visita el camp del Catalonia sense marge d’error, després de les dues últimes derrotes.
El temps. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme, jornada de temps estable i assolellat amb intervals de núvols alts i mitgencs. Temperatures màximes més altes, arribant als 17 graus, mentre que les mínimes han baixat fins els 3. Per demà dissabte s’espera que es mantingui el temps estable però amb intervals de núvols alts i mitgencs més abundants durant el matí. Temperatures màximes sense canvis mentre que les mínimes seran més altes i no baixaran dels 5. Per diumenge esperem dia amb protagonisme dels núvols, però sense precipitacions, i temperatures lleugerament més baixes.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura