Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de juliol de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dimecres 8 de juliol de 2015

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 8 de juliol:

Cartells reivindicatius enganxats a la lluna de l'estació

Cartells reivindicatius enganxats a la lluna de l’estació

La reforma de l’estació de Premià de Mar podria començar a ser una realitat la pròxima tardor si es compleixen els compromisos anunciats ahir per Renfe i Adif. Ahir va tenir lloc a Barcelona una trobada entre les companyies ferroviàries, el Departament de Territori i una delegació premianenca formada per l’Ajuntament i la plataforma Estació. Segons el portaveu de la plataforma Lluís Soler i el regidor Antoni Subirà, Renfe i Adif van anunciar obres a l’interior de l’equipament durant l’últim trimestre de l’any, i paral·lelament l’Ajuntament confia a fer treballs a l’exterior després que la Generalitat autoritzi l’ocupació d’un carril de la carretera. Segons Subirà, l’equip de govern intentarà portar a aprovació del ple el projecte i la inversió per a les obres a l’exterior -que ha d’assumir l’Ajuntament perquè la Generalitat no té partida- aquest mes de juliol.

Els càrrecs de confiança, les dedicacions i els consells municipals van ser els aspectes que van suscitar ahir més debat entre govern i oposició al ple municipal de cartipàs. En sessió extraordinària l’Ajuntament va aprovar el nou organigrama gràcies als vots de l’equip de govern i dels grups d’ERC i PP.

Sota la denominació de Premià Social s’ha creat a la ciutat un moviment dedicat a incidir en l’atenció a les persones que es troben en perill d’exclusió social. Premià Social, que recupera els projectes socials en els quals treballava el Procés Constituent de Premià de Mar abans de la seva dissolució, anuncia com a punt de partida que no busca ni diners ni vots.

Ràdio Premià de Mar inicia avui un any més una programació especial de Festa Major que s’allargarà fins diumenge 12 de juliol i que s’abocarà a explicar els actes principals del programa. Ho farà en emissions en directe i per mitjà de reportatges gravats, i ho farà per l’antena però també a través de canals digitals, als quals ara es pot accedir a través de dispositius mòbils.

Esports. Jordi Costa és el nou entrenador del primer equip del CE Premià. Costa torna a una banqueta que ja va ocupar fa anys després que l’equip hagi tornat a quedar-se a les portes de l’ascens a 1a catalana i després que el club cessés, després de dues temporades, Ivan Rodríguez com a responsable tècnic.

El temps. Segons el servei Meteomar, jornada de xafogor intensa amb intervals de núvols baixos que augmentaran de cara a la tarda sense produir, però, precipitacions. Temperatures més baixes: màximes que no passaran dels 28 graus a la costa, mínimes, que es registraran al final del dia, i que baixaran fins els 20. Per demà no s’esperen canvis destacables.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura