Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de novembre de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dimecres 25 de novembre

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 25 de novembre:

Dia internacional violència dones mansPrimera Marxa contra les Violències envers les dones avui a Premià de Mar. Un col·lectiu de dones premianenques ha organitzat la primera edició d’aquesta convocatòria amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista i convida els ciutadans a fer un recorregut pel municipi que denunciava, en indrets concrets, violències diverses que pateixen les dones a la vida quotidiana. La marxa, a les sis de la tarda des de l’estació de trens.

L’Ajuntament i diverses entitats han organitzat actes commemoratius en relació al dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. La regidoria d’Igualtat celebrarà un acte institucional diumenge vinent amb la lectura del manifest unitari. Les regidories d’Ensenyament i Igualtat, amb la col·laboració amb l’Institut Català de les Dones, porta el taller “Estimar no fa mal” adreçat a alumnes de secundària.

El president del Consell Assessor de la Generalitat per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano, ha reconegut que les escoles premianenques es van mostrar inicialment desconfiades davant la proposta de participar en una prova pilot de racionalització horària seguint el model europeu, però que davant les seves explicacions s’hi van acabant avenint. La prova pilot, que es farà probablement a principis de la primavera.

La Festa de la Casa 2015 de la Societat l’Amistat tindrà com a plat fort aquest dissabte l’actuació de l’orquestra Plateria a la sala gran del recinte. Amb la Plateria actuarà també l’actor Carles Flavià. La Festa de la Casa tindrà també ballada de sardanes i vermut, actes infantils de tarda i, l’endemà diumenge, dinar per als socis.

Victòria del Cover Premià de futbol sala a l’última jornada, en què van imposar-se al Ràpid de Santa Coloma per 5 gols a 3. El Cover porta 4 victòries i només una derrota en cinc partits. Ara és quart a Tercera Nacional amb 18 punts.

El temps. Segons el servei Meteomar, domini de les clarianes amb temperatures més altes. Màximes arribant als 16 graus; mínimes que han baixat fins els 8. Per demà dijous s’espera nuvolositat al principi del dia però acabarà dominant el so. Màximes sense canvis, mínimes més altes, al voltant dels 10 graus.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura