Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de novembre de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dimarts 24 de novembre

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 24 de novembre:

Premià de Mar zenitalLa Coordinadora d’Associacions de Veïns de Premià de Mar s’ha felicitat avui dels canvis organitzatius que s’han introduït en la relació amb l’Ajuntament, especialment de la participació a les reunions bimensuals de tots els grups del consistori. Avui el portaveu de l’entitat Fernando Izquierdo ha assenyalat quins són els canvis i quins són els avantatges, i fins i tot ha aventurat que tot plegat podria donar a peu a una revifada de l’associacionisme veïnal. La primera trobada amb tots els grups municipals es va celebrar la setmana passada, i abans de Nadal, ha apuntat Izquierdo, se n’ha de celebrar una altra monogràfica sobre seguretat que comptarà amb l’assistència de representants de la Policia Local.

Una setantena de voluntaris participaran divendres i dissabte a 12 supermercats de Premià de Mar i Premià de Dalt de Dalt del Gran Recapte, la campanya de recollida d’aliments bàsics que organitza el Banc d’Aliments de Catalunya. El Gran Recapte coincideix amb una nova edició de la campanya ‘Aliments per Premià’ que es coordina des del Disa de Santa Maria i que recollirà aliments a escoles i seus s’entitats.

El jove premianenc Yassin Zenjli, que es va donar per desaparegut el 14 de novembre passat, ja ha estat localitzat i identificat sa i estalvi pels Mossos d’Esquadra, però no ha tornat a casa. Segons confirma cos policial, ha estat trobat a Barcelona però en tant que major d’edat, no s’ha adoptat cap mesura més enllà de notificar-ho als seus familiars i descativar el protocol de recerca.

La companyia premianenca de lectures dramatitzades Dimecresalesnou commemora aquesta setmana el seu 20à aniversari amb la lectura de “Els savis de Vilatrista”, una comèdia de Santiago Rusiñol. L’obra es llegirà divendres a la sala gran de l’Amistat a dos quarts de 10 de la nit.

Nova victòria del Juvenil A del CE Premià a l’última jornada, que va golejar el Caldes per 5 gols a 1 i es posa segon a la taula amb 24 punts. L’equip, a només un punt del líder, el Girona, és l’únic que encara no ha perdut. La propera jornada s’enfrontaran al Mataró, quart classificat.

El temps. Segons el servei Meteomar la nuvolositat augmentarà fins a tapar el cel. No s’esperen, però, precipitacions. Temperatures màximes una mica més altes, arribant als 14 graus; mínimes que han baixat fins els 5. Per demà dimecres s’espera nuvolositat abundant a primeres hores i domini del sol la resta de la jornada. Temperatures més altes, màximes al voltant dels 16 graus, mínimes al voltant dels 10.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura