Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 d'octubre de 2014

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dimarts 21 d'octubre de 2014

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 21 d’octubre
Descarrega

L’ANC de Premià de Mar no vol parlar de fracàs
en relació a les esquerdes que s’han produït entre les forces sobiranistes catalanes. Avui el coordinador d’aquesta entitat al nostre municipi, Ramon Messeguer, ha atribuït les diferències i les tivantors entre les quatre formacions partidàries de la consulta a la lògica política i al fet que totes es deguin a les seves bases, però s’ha mostrat confiat que es tornarà a fer un front comú. Pel que fa a la feina de l’ANC a nivell local Messeguer ha explicat que aviat s’iniciaran contactes amb l’alcalde Miquel Buch per tal de coordinar el desplegament del 9N, i també ha dit que la gigaenquesta al nostre municipi no ha reclutat tants voluntaris com s’esperaven, i que ara mateix de tots els domicilis visitats, al voltant d’un 35% s’han negat a respondre el qüestionari.
Josep Triadó possessió2Josep Triadó és des d’ahir alcalde de Premià de Dalt de manera oficial. En la seva primera entrevista com a alcalde a Ràdio Premià de Mar, Triadó ha destacat els serveis socials i el foment de l’ocupació com a principals prioritats del seu govern i ha dit que, assolits aquests objectius, treballarà per baixar els impostos als veïns. Parlant de la relació que el seu govern mantindrà amb el de Premià de Mar, el nou alcalde de Premià de Dalt ha assegurat que serà estreta i positiva.
ERC de Premià de Mar ha emès un comunicat en el qual aposten per un Sí-Sí a la consulta sobre l’expropiació de Can Sanpere, emulant la fórmula de la doble afirmació de la consulta del 9N. En el comunicat, Esquerra diu que aposta clarament per celebrar la consulta perquè els premianencs puguin pronunciar-s’hi al respecte. Els republicans reclamen que, un cop sigui municipal, l’espai de Can Sanpere sigui 100% d’ús per a tots els ciutadans i entitats del poble.
L’escultor premianenc Lluís Martí Roig participa a l’edició d’enguany de la Gran Mercat d’Art Contemporani de París. Martí pren part d’aquesta fira com a membre del col·lectiu artístic ArtPirineus, un grup multidisciplinar creat fa cinc anys a la comarca del Ripollès.
Esports. Debut amb victòria del CN Premià de waterpolo a la lliga de 2a divisió. Els premianencs es van imposar dissabte passat a la piscina municipal al Deportivo Bilbao 14 a 7. L’equip suma així els primers tres punts i la propera jornada juga davant un dels equips més experimentats de 2a: el Waterpolo Navarra.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura