Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de novembre de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dilluns 23 de novembre

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 23 de novembre:

N2 Mercat de la FlorL’equip de govern ha negat que s’hagi ignorat la proposta de giratori de Premià Port i ha assegurat que es presentaran a Carreteres de la Generalitat totes dues propostes: la de l’Ajuntament i la de la plataforma. El regidor d’urbanisme, Antoni Subirà, ha respost avui les crítiques de Premià Port en què acusaven el govern de menystenir la seva idea pel fet que dijous, al debat ciutadà, no es mostressin plànols amb el seu disseny, però amb tot ha dit que presentar dues propostes a la Generalitat resta força i que al final podrien ser descartades totes dues. Recordem que la proposta de l’Ajuntament situa el giratori al parc de Can Fitó mentre que la plataforma el trasllada fins al Mercat de la Flor.

L’Ajuntament reconeix que hi ha un debat sobre qui ha de pagar l’enllumenat Nadal, però aposta per fer-se’n càrrec en tant que inversió en dinamització comercial i, conseqüentment, per generar llocs de treball. La il·luminació d’enguany, que es posarà en marxa el 4 de desembre, presenta la novetat del tram d’Enric Granados entre la carretera de Vilassar de Dalt i la plaça de la República.

La quantitat i la qualitat dels grups participants al Delayta’ns 2015 no ha trobat correspondència en el volum de públic als concerts. Els guanyadors de la 3a edició van ser els grups Liar Desire a la categoria fins a 22 anys i Brönte a la categoria fins a 35 anys.

La Comissió Europea ha acreditat el Consell Comarcal del Maresme com a entitat d’enviament del Servei de Voluntariat Europeu. Els maresmencs interessats disposen de 3 punts d’assessorament personalitzat a Malgrat de Mar, Mataró i Vilassar de Mar.

El Club Esportiu Premià va perdre ahir diumenge davant l’Hermes per 2 gols a 0 frenant d’aquesta manera la ratxa de victòries. Tot i no sumar, ells premianencs no deixen el liderat, que comparteixen amb el Sant Joan Montcada, amb 29 punts. La propera jornada el Premià rep a casa la Guineueta.

El temps. Segons el servei Meteocat, jornada marcada per l’ambient assolellat i les temperatures fredes. Les màximes no passaran dels 10 graus, mentre que les mínimes han baixat fins els 6. Per demà dimarts s’espera que es mantingui el temps estable la primera part de la jornada, però les nuvolades guanyaran terreny fins a tapar el cel al final del dia. No s’esperen precipitacions. Màximes al voltant dels 11 graus, mínimes que baixaran fins els 5.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura