Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de desembre de 2014

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dilluns 15 de desembre de 2014

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 15 de desembre
Descarrega

Intervenció artística a l'acte de Crida

Intervenció artística de Mus a l’acte de Crida

Crida Premianenca va convertir divendres el seu acte per l’expropiació de Can Sanpere en un clam a favor de redefinir, sota el comandament del poble, el model de ciutat premianenc heretat de l’especulació. El partit havia organitzat un acte al centre cívic amb quatre parlaments, projeccions audiovisuals i una intervenció artística. Entre els ponents destacava el diputat de la CUP David Fernández, que va presentar el cas Can Sanpere com un exemple de la lluita del poble per recuperar la democràcia. El la seva intervenció, Crida va defensar l’expropiació i va advertir que no acceptarà que l’antiga fàbrica sigui moneda de canvi en operacions a tres bandes.
La plataforma Can Sanpere 100% Públic va detectar il·lusió i sorpresa entre els visitants a la jornada de portes obertes de dissabte. Des del la plataforma han explicat que hi van acudir unes 200 persones, i aquells que encara no hi havien estat -ha dit- van quedar admirats de les dimensions de l’edifici.
Decepció per no poder comptar amb la pista de patinatge sobre gel que havia de situar-se a la plaça de la Sardana, l’element estrella de la campanya de Nadal que havia preparat la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. El proveïdor va portar una pista molt més petita que la contractada, i que en cap cas podia acollir els premianencs que n’havien de fer ús amb els tiquets obtinguts amb els compres als comerços de la ciutat.
A l’espera d’un balanç en profunditat que es durà a terme les properes setmanes, els Comerços Associats de Premià de Mar fan una lectura positiva del desenvolupament de la Christmas Shopping Day de dissabte. Des de l’entitat consideren que els canvis introduïts en aquesta segona edició de l’esdeveniment –canvi de dia i d’horari- han estat positius.
Esports. Tercera derrota consecutiva de la temporada ahir del CE Premià al camp del Catalònia per dos gols a un. L’equip queda sisè amb 21 punts gràcies que la majoria d’equips de la part alta, menys la Guineueta, també van perdre, i aquesta setmana rep al Municipal al Ripollet, un altre aspirant a l’ascens amb un vell conegut a la banqueta, Juan Carlos Torres.
El temps. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme, jornada marcada per precipitacions, especialment durant el matí, i que localment poden ser de forta intensitat. Temperatures màximes al voltant dels 14 graus mentre que les mínimes han baixat fins els 10. Per demà dimarts s’espera que, tot i que encara quedaran alguns núvols, en general dominarà el sol a tota la comarca. Les temperatures màximes s’enfilaran fins els 15 graus, mentre que les mínimes, que seran més baixes, cauran fins els 2 graus positius.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura