Segueix-nos!

Carles Sole

7 de maig de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dijous 7 de maig de 2015

Carles Sole

Premià Notícies 7 de maig:

Ciutadans acte presentacióJosep Maria Cano ha definit avui la llista de Ciutadans a les municipals com un grup de gent que ha passat de la queixa a la proposta; com un grup de persones que se sentien mal governats i han decidit governar. La formació fa aquest vespre, a poques hores de l’inici oficial de la campanya, el seu acte de presentació de llista a l’Amistat. A l’acte d’avui, a les 7 a l’Amistat, s’ha convidat l’exdiputat Jordi Canyas i la Diputada Carme Pérez.

La plataforma Premià per l’Escola Pública examina aquest vespre els partits polítics premianencs en matèria d’educació. L’entitat ha convocat els partits que concorren a les eleccions municipals i que tenen presència a l’Ajuntament o al Parlament a un debat a l’institut en què se’ls demanarà un posicionament respecte d’un seguit de reclamacions.

La junta directiva i els socis del Club Nàutic de Premià de Mar veuen amb il·lusió el projecte d’urbanització del port que ha de dur a terme Marina Port Premià i que ha de començar la propera tardor. Des de la junta del club consideren que la urbanització de l’espai significarà també un gran pas endavant en l’activitat esportiva del Club Nàutic a més d’integrar el port en la ciutat.

Aquest dissabte s’obre al públic al carrer Jacint Verdaguer una nova galeria d’art i moda. Es tracta de l’Espai d’Art Estrella Aguilar, que és qui regenta el negoci. Tal com ha explicat ella mateixa avui a Premià Notícies, la primera planta serà una botiga de roba i a la planta de dalt hi haurà exposicions de manera estable i de diferents expressions artístiques.

Esports. El sènior masculí de l’AB Premià continuarà a 3a catalana la temporada que ve. L’equip va perdre el cap de setmana passat a Montgat però amb tot es va fer amb la salvació matemàtica i no haurà de jugar play-off. Per la seva part el sènior femení es juga l’última carta per a poder disputar el play-off de descens demà contra l’Olot.

El temps. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme domini del sol amb alguns núvols a la Serralada Litoral. Temperatures màximes enfilant-se als 28 graus, mentre que les mínimes han baixat fins els 15. Per demà divendres s’espera que tinguem ambient més ennuvolat amb possibilitat de ruixats febles, més probables al Maresme Nord. Temperatures màximes al voltant dels 27 graus; mínimes que baixaran fins els 17.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura