Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de novembre de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dijous 5 de novembre

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 5 de novembre:

Escola de Música concertL’equip de govern ha assegurat avui que s’adoptaran mesures per facilitar els estudis a l’escola municipal de música i que seran consensuades amb les famílies i amb la resta de grups municipals, però ha advertit que difícilment s’ampliarà el finançament municipal perquè ja s’hi destina prop d’un milió d’euros. David Gutiérrez, tinent d’alcalde d’atenció a les persones, també ha fet notar que l’anunci de la Generalitat que tornarà a ajudar els centres musicals pot suposar un canvi positiu.
Gutiérrez ha explicat que el curs passat es va sol·licitar a la Diputació una diagnosi sobre el centre i els estudis, els resultats de la qual ja s’ha començat a aplicar.

El nou ascensor de l’estació de trens de Premià de Mar ja funciona. L’empresa ferroviària Adif ha acabat els treballs d’instal·lació de l’aparell que va començar fa mesos. L’entrada en funcionament no ha estat comunicada a l’Ajuntament per Adif.

El Consell Comarcal del Maresme ha fet una lectura positiva de l’operatiu de prevenció d’incendis que s’ha desplegat aquest estiu als boscos de la comarca i que ha aconseguit que, tot i l’elevat risc de focs forestals que hi havia, no s’hagués hagut de lamentar cap gran incendi a la comarca. L’alcalde de Premià de Dalt, i conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal, Josep Triadó, ha agraït el civisme dels visitants dels boscos.

La Coral l’Amistat participarà juntament amb 14 corals més diumenge 8 de novembre d’una missa conjunta a la basílica de la Sagrada Família. La Missa és amb motiu del 5è aniversari de la Consagració de la Basílica, s’interpretaran 3 temes i serà dirigit per Raimon Romaní.

Bona jornada pel bàsquet premianenc, que dissabte va vèncer en sengles compromisos del sènior masculí i el sènior femení. Els nois de Xavi Martín van aconseguir la tercera victòria consecutiva en imposar-se al Cabrils per 17 punts de diferència 80-63. El sènior femení va guanyar el Quart gironí per 20 punts de diferència.

El temps. Segons el servei Meteomar, ambient en general assolellat amb intervals de núvols alts. Temperatures màximes enfilant-se fins els 22 graus; mínimes que han baixat fins els 15. Per demà divendres no s’esperen canvis destacables a la comarca.

Més notícies

Cultura