Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 de novembre de 2015

Comunicació

Comunicació

Titulars Premià Notícies dijous 19 de novembre

Joaquim Aguilar

Premià Notícies 19 de novembre:

Ple novembre 2015L’abstenció d’ERC i el vot favorable del PP van permetre ahir l’aprovació dels pressupostos municipals de Premià de Mar per l’any vinent. Els republicans, que fins a darrera hora no van decidir el sentit del seu vot, van insistir que aquell no era el seu pressupost, però van considerar que s’haguessin recollit les seves aportacions en matèria de serveis socials, ensenyament i cultura. Escoltem la defensa del vot del regidor d’Esquerra Pep Ripollès. Ciutadans va votar en contra d’un pressupost que consideren contrari al seu programa; la Coalició d’Esquerres i Crida Premianenca van criticar uns pressupostos al seu entendre poc participatius. Crida, a més, va qualificar els números del 2016 de ‘mercantilistes’.

Els tres regidors de Ciutadans van abandonar la sala de plens quan es començava a tractar la moció que presentaven conjuntament CiU, Crida Premianenca i ERC de suport a la resolució del Parlament que donava inici als tràmits per a la creació de la nova república catalana. La moció es va aprovar amb els vots contraris del PP, la Coalició d’Esquerres i PSC i l’abstenció de la regidora d’UDC Imma Morales.

Últim capítol avui del debat ciutadà sobre el futur del port de Premià de Mar amb una sessió monogràfica dedicada als accessos. En l’acte, a 2/4 de 8 al centre cívic, s’hauria de definir una proposta sobre els accessos per traslladar a carreteres.

Els Clicks de Playmobil tornen al Museu Municipal aquest desembre. L’associació Aesclick hi farà novament una exposició dedicada al nostre municipi que serà comissariada pel premianenc Ramon Iglesias. La mostra es muntarà el 29 de novembre i es podrà visitar a partir del 12 de desembre i durant els quatre cap de setmana següents.

Ple de victòries una jornada més de part dels dos equips sèniors de l’AB Premià, que s’enfilen a les taules respectives. El masculí va sumar la cinquena victòria consecutiva davant l’Argentona per 83-65. Les noies per la seva banda van obtenir a la pista del Minguella la sisena victòria en set partits amb un 55 a 61.

El temps. Segons el servei Meteomar, jornada marcada un cop més per l’ambient assolellat. Temperatures màximes arribant als 22 graus; mínimes que han baixat fins els 14. Per demà divendres s’espera que al matí es mantingui l’ambient estable; a la tarda, però, apareixeran núvols alts i mitgencs que arribaran a tapar en cel. No s’esperen, però, precipitacions. Màximes més altes, arribant als 24 graus. Mínimes sense canvis.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura