Segueix-nos!

Carles Sole

9 de maig de 2014

General

General

Titulars i Premià Notícies del divendres, 9 de maig de 2014

Carles Sole

Premià Notícies del divendres, 9 de Maig i 2014
Descarrega’t l’informatiu

La regidora del PPC Aurora Juvé

La regidora del PPC Aurora Juvé

Abans de l’estiu es podria presentar un estudi amb sistemes de protecció per a les platges d’entre Premià de Mar i El Masnou. Abans de Sant Joan podria presentar-se un estudi conjunt sobre protecció del litoral elaborat per la Universitat de Cantàbria i la Universitat Politècnic de Catalunya que es podria provar en un tram de platja entre Premià de Mar i el Masnou. Avui la regidora popular premianenca Aurora Juvé ha afirmat que disposa d’informació de primera mà sobre un sistema de protecció “tou i reversible”, però que no tenia més dades. Juvé ha dit desconèixer per què ha estat aquest tram l’elegit per la prova pilot, tot i que ha assenyalat que un possible motiu seria el fet que les llevantades erosionen especialment aquest sector del litoral provocant incidències en el transit ferroviari.
AI recollirà signatures demà a la plaça dels PP.CC. per demanar respecte al dret de manifestació. Amnistia Internacional estarà en campanya demà dissabte a Premià de Mar. En el marc de les accions que es fan sota l’eslògan de ‘No penso callar’, Amnistia serà a la plaça dels Països Catalans recollint signatures per demanar que es respecti el dret a la manifestació i que es faci un ús adequat de la força per part dels cossos de seguretat.
La companyia Unglop.teatre porta ‘La gàbia de les boges’ a l’escenari del Patronat. La companyia premianenca “Unglop Teatre” porta demà al Patronat la seva particular versió de la comèdia clàssica francesa “La gàbia de les boges”. Avui el director Ferran Corbalan ha explicat a Premià Notícies que ha fet una adaptació a mig camí del musical i amb elements polítics relacionats amb la situació actual del país. L’obra es representa demà a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda, i es torna a representar la setmana que ve amb els mateixos horaris.
Música, pintura, màgia, conferències i la Fira Comercial de Primavera el cap de setmana a Premià de Mar. Cap de setmana carregat d’activitats lúdiques i culturals a Premià de Mar. A banda del Teatre al patronat hi ha pintura a Premiart, la màgia del Mag Lari i concerts a l’Espai l’Amistat, música al Centre Cívic, el Casal Benèfic i la capella de La Salle. La festa d’aniversari de Les Atabalades a can Manent, les activitats de diumenge al Museu i la Fira Comercial de Primavera a la plaça dels Països Catalans són activitats destacades a l’agenda d’activitats del cap de setmana a Premià de Mar.
Esports. Quatre equips premianencs amb compromisos vitals aquest cap de setmana.  El 1er equip del CE Premià juga al camp del 3r, el Sants, amb la necessitat de guanyar per refermar el lideratge. El juvenil, per contra, està obligat a guanyar demà l’Hospitalet al Municipal d’Esports. En bàsquet, el sènior masculí de l’AB Premià juga diumenge a Les Franqueses l’últim partit de la temporada regular i el sènior femení rep el Malgrat.
El temps. Ambient estable i assolellat durant el cap de setmana al Maresme. Segons el servei Meteocat de la Generalitat, novament dia estable i assolellat a la comarca, tot i la presència d’alguns núvols poc importants de cara a la tarda. Temperatures màximes arribant als 23 graus, mentre que les mínimes han baixat fins els 14. Per demà dissabte s’espera una altra jornada amb domini del sol al Maresme. Temperatures màximes una mica més altes, arribant ja als 24 graus, mentre que les mínimes es mantindran sense canvis. Diumenge es mantindrà el temps estable.

Etiquetes:

Titulars

Més notícies

Cultura