Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de febrer de 2013

Cultura

Cultura

Teatre musical, una exposició de pintura i cinema, conformen l’agenda d’activitats del cap de setmana

Joaquim Aguilar

Sembla que la ciutat necessita temps per recuperar-se de tot el cúmul d’actes de la Festa Major d’Hivern, de manera que l’agenda del Premià Notícies d’aquesta setmana no serà especialment extensa. L’Espai l’Amistat i el Patronat, juntament amb l’exposició quinzenal de la Sala Premiart, són els espais que acolliran els actes previstos per aquest cap de setmana. Us ho expliquem tot seguit.
Comencem pel que tenim més a prop en el temps, em refereixo a la inauguració de la nova exposició de l’Associació d’Artistes Plàstics: serà avui a les vuit del vespre. En aquesta ocasió, l’artista encarregat d’omplir les dues plantes de la Sala Premiart, al carrer de Sant Antoni, és el premianenc Pol Peiró. L’exposició porta per títol “Cremant núvols”. “Cremant núvols” es podrà visitar fins el 24 de febrer.
Demà dissabte a l’Amistat hi podrem veure el musical “Chicago”, a càrrec de la companyia de teatre amateur Bibiana Morales de Teià. Amb una banda sonora eminentment jazzística, “Chicago” ens transporta a l’ambient criminal que ocupava la ciutat del vent durant els anys vint. La representació serà a dos quarts de deu de la nit i les entrades valen onze euros, nou si les compreu de forma anticipada.
Pel que fa al cinema a l’Amistat, la representació de “Chicago” concentra les projeccions diumenge i dilluns. Aquesta setmana la pel·lícula escollida ha estat “Volver a nacer”, una coproducció entre Itàlia, Espanya i Croàcia que té l’actriu Penélope Cruz com a principal patum del repartiment. L’argument d’aquest melodrama gira entorn una dona que torna a Sarajevo amb el seu fill adolescent setze anys després del setge que va patir la ciutat bosniana durant la guerra dels balcans. “Volver a nacer” es podrà veure el diumenge a les sis de la tarda i a dos quarts de nou del vespre i el dilluns a les sis de la tarda i a les nou de la nit. El dilluns les entrades seran dos euros més econòmiques ja que és el dia de l’espectador.
Canviem d’espai i anem ara fins al Patronat. La pel·lícula que hi podrem veure aquesta setmana és la comèdia romàntica “Amor es todo lo que necesitas”, dirigida per Susanne Bier i protagonitzada per Pierce Brosnan i Trine Dyrholm. Els horaris són dissabte a les deu de la nit i diumenge a les set del vespre.
I això és tot per aquesta setmana, fins aquí l’agenda del Premià Notícies.

Més notícies

Cultura