Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de setembre de 2022

General

General

Teatre Lliure i Diputació creen un circuit de divulgació cultural que proposarà activitats aquesta tardor a 12 municipis, entre ells Premià de Mar

Joaquim Aguilar

El nou programa de divulgació cultural ‘Perspectives’, que impulsen el Teatre Lliure i la Diputació de Barcelona, passarà per Premià de Mar el mes de novembre. Es tracta, com explica la Diputació en una nota de premsa, d’un programa pilot per apropar l’activitat cultural del Teatre Lliure al territori, i un programa que es va presentar ahir mateix a l’espai Lliure de la mà del director del teatre, Juan Carlos Martel Bayod, i del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares. 

En què consisteix? doncs en programar en fins a 12 poblacions de la demarcació de Barcelona, entre elles Premià de Mar, activitats escèniques, culturals i educatives sobre la base de dues perspectives: social i de futur. Cadascuna d’elles inclou produccions escèniques acompanyades d’altres d’experiències. La Perspectiva de futur es desplega al voltant del muntatge familiar Frank, una adaptació del conte homònim de Ximo Abadía sobre el dictador Francisco Franco, dirigida per Clara Manyós i Xesca Salva, i l’espectacle es completa amb dues produccions complementàries. La Perspectiva Social, per altra banda, té com a proposta escènica Síndrome de gel, un espectacle de Xicu Masó sobre la crisi migratòria a Europa, i també es complementa amb dues propostes més.

En els 12 municipis participants les convocatòries es faran a equipaments municipals; en el cas de Premià de Mar -on s’hi durà a terme la Perspectiva Social- serà a l’Espai l’Amistat i les activitats es faran entre el 10 i el 12 de novembre. 

Més notícies

Cultura