Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de maig de 2023

Eleccions municipals 2023

Eleccions municipals 2023

Tancament de campanya avui amb sopars populars i música abans de la reflexió i de les urnes, que a Premià de Mar s’obriran per a 20.927 veïns

Joaquim Aguilar
Foto: Pau Pujol

Últimes hores de campanya avui abans de la jornada de reflexió i la cita amb les urnes de diumenge. La majoria de partits premianencs celebren aquest vespre actes de tancament del periple que va començar el 12 de maig, en tots els casos convocatòries amb caràcter festiu i lúdic i gairebé en tots els casos amb àpat popular i proposta musical. En concret, que en tinguem coneixement, Valents fa una trobada al restaurant Nou Cau de la Gran Via a partir de les 7 del vespre; el PSC ens convida a la plaça Mercè Rodoreda a partir de dos quarts de 8 a una vetllada amb rumba i música dance i amb servei de foodtrucks; Estimem Premià fa una botifarrada amenitzada amb música a partir de les 8 del vespre a l’era de Can Manent; Crida ha triat la plaça de l’Ajuntament (a partir de les 8 del vespre, parlaments, botifarrada i música amb la DJ Trapella); i finalment ERC serà a la plaça Nova a partir de les 6 de la tarda amb jocs infantils i a les 9, sopar i parlaments i música jazz. Seran, com diem, els últims actes d’una campanya que desembocarà en les votacions del diumenge. Premià Mèdia oferirà aquell dia a partir de les 8 del vespre una programació especial dins la qual hi haurà, òbviament, el seguiment de l’escrutini i l’anunci de resultats i que també inclourà entrevistes als candidats o portaveus dels partits quan hi hagi resultats i tertúlia amb representants de les formacions premianenques a partir de les 9 del vespre.

Val a dir que, segons ha informat l’Ajuntament, a Premià de Mar un total de 20.927 veïns de Premià de Mar podran exercir el seu dret a vot aquest diumenge, que ho podran fer en 28 meses repartides en 9 col·legis electorals. Al Maresme el Consell Comarcal informa que són prop de 350.000 les persones amb dret a vot en aquests comicis municipals, una contesa on creixerà el nombre global d’electes perquè Alella ha passat dels 10.000 habitants i passa de de tenir 13 a 17 regidors: al conjunt del Maresme tindrem 458 electes. També crida l’atenció que en aquesta ocasió es presenten al Maresme 198 llistes electorals, que en són 20 menys que el 2019.

Més notícies

Cultura