Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de febrer de 2022

Infraestructures

Infraestructures

Subirà nega que no s’hagin fet gestions per les parades de bus a la N2, però adverteix que la Generalitat podria esperar per fer-ho encaixar amb la pacificació

Joaquim Aguilar

El regidor d’urbanisme Antoni Subirà ha respost avui al grup municipal de Ciutadans, que ahir expressava el seu malestar per la resposta que li ha donat el Govern de la Generalitat a la pregunta sobre les parades de bus a la carretera Nacional 2. Ciutadans desaprovava el planejament que li ha anunciat el Departament de Territori (subjecte a un estudi d’abast nacional sobre marquesines) però també es mostrava molt contrariat pel fet que en la resposta se’ls indiqués que no havien rebut cap petició de l’Ajuntament premianenc, en contra del que havia explicat l’equip de govern. Subirà ha exposat les gestions que s’han fet amb la Generalitat al respecte (de les quals, ha fet notar, existeixen comprovants) i ha atribuït la situació a una “manca de traspàs d’informació” entre departaments de la Generalitat:

Més enllà d’aquesta qüestió, pel que fa a les parades de bus el regidor ha explicat que la resposta que els ha donat la Generalitat és que existeix la voluntat d’instal·lar marquesines, però que no es voldria que aquesta actuació pogués entrar en contradicció amb el projecte de pacificació de la carretera. Segons Subirà, a Carreteres tenen un cert “dilema”:

Subirà ha afegit que no havia tingut encara oportunitat de parlar amb el grup de Ciutadans per “aclarir”, ha dit, el tema. Recordem que la Generalitat de Catalunya té previst escometre la pacificació de la carretera Nacional 2 entre els anys 2022 i 2026 amb un pressupost global de 18 milions d’euros. El novembre passat es va posar a concurs la redacció del projecte per un import de 400.000 euros.

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Etiquetes:

Ciutadans | Nacional 2

Més notícies

Cultura