Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de juny de 2023

Comarca

Comarca

S’obre la segona edició del programa de subvencions del Consell Comarcal a projectes d’impuls cultural d’abast comarcal

Joaquim Aguilar

El Consell Comarcal reedita aquests dies el programa de subvencions a entitats i professionals que impulsin activitats culturals al Maresme, una línia d’ajuts que es va activar l’any passat per primer cop. En aquesta ocasió s’amplia el pressupost en 19.000€ i s’hi destinaran en total 60.000€.

Segons resa la convocatòria, poden rebre subvenció per un import màxim de 5.000€ entitats que “integren la representativitat del seu sector cultural”  o bé que “representen globalment els professionals dels diferents sectors de la cultura”, i es dirigiran a projectes d’interès públic o social vinculats a l’activitat de foment, millora, impuls i desenvolupament d’activitats presencials i no presencials que donin projecció a la professió i fomentin una major presència del sector en la cultura i en la societat dins el àmbits de la gestió cultural, la difusió artística i el patrimoni cultural en un radi comarcal. Els aspirants han de descriure el projecte, definir àmbit d’influència territorial, si existeix col·laboració amb altres projectes, o explicar la viabilitat del pressupost.

Els candidats han de presentar la seva sol·licitud abans del 21 de juny mitjançant instància genèrica adreçada al Servei de Cultura a través de la Seu Electrònica del Consell Comarcal.

Més notícies

Cultura