Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'agost de 2022

General

General

S’obre la convocatòria dels Premis Creatic, que reconeixen iniciatives empresarials en matèria tecnològica, lideratge femení i impacte social

Joaquim Aguilar

Ja s’ha obert la convocatòria de l’edició d’enguany dels Premis Creatic que organitzen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró per reconèixer les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació.

Segons informa l’Ajuntament Mataroní, els guardons en aquesta 22a edició consten d’un Premi a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, dotat amb 12.000€ i un any d’estada bonificada a la incubadora d’empreses del TecnoCampus, així com d’un Premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones i un Premi al millor projecte amb impacte social, ambdós dotats amb 6.000€ i un any d’estada bonificada a la incubadora. Aquest any els premis incorporen una mirada especial cap a noves solucions en l’àmbit de la salut, les TIC, l’economia circular, la indústria 4.0, l’economia blava, i la indústria dels videojocs, com a sector estratègics del territori. 

Els premis es lliuraran el mes de novembre en el marc de la Nit de l’Emprenedoria, en què també es farà un reconeixement a iniciatives emprenedores sorgides de l’àmbit de la Universitat i la Formació Professional. Les candidatures als premis es poden presentar fins al 5 d’octubre; en una primera fase de selecció, un comitè format per representants del TecnoCampus i d’altres entitats col·laboradores seleccionarà dotze projectes finalistes. Posteriorment, els finalistes hauran de presentar el projecte i un jurat escollirà els guanyadors.

Més notícies

Cultura