Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de maig de 2023

Comarca

Comarca

S’obre el termini per demanar beques de menjador escolar per al curs 23-24

Joaquim Aguilar
La intervenció es limitaria a la franja de menjador, que és on l'Ajuntament té marge competencial (Foto: Consell Comarcal)

Avui s’ha obert el termini per sol·licitar les beques de menjador escolar que atorga el Consell Comarcal per al curs vinent, 2023-24, per a estudiants d’educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria (amb servei de menjador, no cantina).

El termini s’allarga fins el 28 de maig, i la sol·licitud es pot fer a través de l’Ajuntament, concretament per via telemàtica (a l’Oficina Virtual de Tràmit) i presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, demanant cita prèvia a través del web. Val a dir que a l’inici del curs escolar actual el Consell Comarcal va anunciar la creació d’un nou portal digital que hauria de servir per facilitar els tràmits d’aquest ajut: finalment, en aquesta edició del programa es farà una prova pilot només per als municipis de Sant Vicenç de Montalt i Llavaneres, i en funció del resultat el curs vinent s’extendrà a la resta de municipis.

Hi poden accedir les famílies empadronades a Premià de Mar, que han de presentar la documentació que s’indica al web municipal. Així mateix, la sol·licitud l’ha de presentar el pare, la mare o el tutor legal, i només es por presentar una sol·licitud per a tots els germans del nucli familiar. Si teniu dubtes els heu de fer arribar al servei OAC360 (escrivint a l’adreça oac360@premiademar.cat) o bé al Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament, a l’adreça ensenyament@premiademar.cat.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura