Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de març de 2011

Política

Política

Signat a Premià el conveni de les Jornades gastronòmiques del vi de la DO Alella

Joaquim Aguilar

La signatura s'ha fet al celler del restaurant El Paller

Aquest matí s’ha signat a Premià de Mar el conveni per les Sisenes Jornades Gastronòmiques del vi de la Denominació d’Origen Alella. Els consorcis de promoció turística del Maresme i el Vallès Oriental han escollit com a escenari d’aquesta signatura el celler del restaurant El Paller. A partir de demà i durant dues setmanes, tres restaurants premianencs participaran de les Jornades Gastronòmiques amb menús especials.

El restaurant El Paller de Premià de Mar ha estat l’escenari escollit per a signar aquest matí el conveni de col·laboració entre el consorci de la denominació d’origen Alella i  els consorcis de promoció turística del Maresme i el Vallès Oriental per la celebració de les sisenes Jornades Gastrònomiques del vi d’Alella. L’alcalde d’Alella i president del Consorci de la Denominació d’Origen Alella, Andreu Francisco, ha iniciat la presentació explicant els motius per a triar el celler del restaurant El Paller com a escenari.

A partir de demà i durant dues setmanes, restaurants de catorze municipis del Maresme i el Vallès Oriental oferiran menús especials que inclouen vins d’Alella especialment seleccionats per la sommelier Rosa Vila. Una de les novetats de l’edició d’enguany és la participació de municipis de fora la Denominació d’Origen Alella.

A Premià de Mar són tres els restaurants que participen de les jornades gastrònomiques: el Paller, l’Ona i La cuineta de Premià. El regidor de promoció econòmica Miquel Àngel Méndez ha explicat després de la presentació els motius de participar en aquestes jornades. Premià de Mar és el municipi amb més habitants de tots els que participen a les jornades gastrònomiques. Segons Méndez, aquest és el principal motiu perquè al Consorci de la Denominació d’Origen Alella li interessi la participació de la nostra ciutat. Tot i el nombre d’habitants, Premià de Mar és un dels municipis on menys restaurants participen a les jornades gastronòmiques. Per Miquel Àngel Méndez, la raó és una falta de tradició que s’haurà d’anar corregint els propers anys.

Premià de Mar forma part del Consorci de la Denominació d’Origen Alella des de la seva creació el juny de 2010. L’alcalde Miquel Buch n’és el vicepresident.

Etiquetes:

D.O.Alella

Més notícies

Cultura