Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 d'octubre de 2010

Política

Política

Signat a Premià de Mar el Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme

Joaquim Aguilar

Foto final de la signatura del Pla

Aquest migdia ha tingut lloc a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras l’acte de signatura del Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme. La regidora de Serveis Educatius de Premià de Mar, Mercè Gisbert, ha explicat a Premià Notícies que l’acte d’avui implica la culminació d’un procés encetat un any enrere a la recerca d’un millor sistema organitzatiu de l’ensenyament a la comarca. El Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme implica la descentralizació dels serveis educatius de manera que les decisions es prenen des del territori amb un major coneixem de la realitat de cada cas.

Acte important per futur de l’ensenyament a la comarca el que s’ha viscut aquest migdia a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. A les 12:00 hores s’ha fet la signatura del Pla de la Zona Educativa del Baix Maresme pel període 2010-2014, un pla que estableix els objectius i prioritats en matèria educativa a la zona per als propers 4 anys, així com les pautes per portar-los a terme.

L’acte ha comptarà amb l’assistència, del director dels Serveis Territorials  Maresme-Vallès Oriental del Departament d’Educació, Josep Maria Fernández Corominas; la directora de la Zona Educativa Baix Maresme, Maria Teresa Pujol; el cap d’Inspecció Maresme-Vallès Oriental, Salvador Grijalvo; la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Premià de Mar, Mercè Gisbert, i diversos alcaldes, entre ells el de Premià de Mar, Miquel Buch.

En el nostre informatiu de demà divendres tindrem ocasió de sentir el reportatge de l’acte de signatura, que avui no us podem oferir per evident manca de temps. Avui, però, parlem amb la regidora Mercè Gisbert sobre la importància de l’acte d’avui.

Premià Notícies 21 d’octubre

Etiquetes:

ensenyament

Més notícies

Cultura