29 de novembre de 2017

Bàsquet

Bàsquet

El sènior masculí guanya la partida als Lluïsos de Gràcia

Tercera victòria consecutiva del sènior masculí, que dissabte va guanyar els Lluïsos i segueix invicte al Pavelló. Els premianencs són tercers a Segona Catalana.
El sènior masculí continua intractable a casa i aquesta jornada va guanyar al segon classificat, els Lluïsos de Gràcia, per 65-56. Els de Perdiguero van ser capaços de marxar en el marcador al final del tercer quart. Després de 30 minuts molt igualats, el tir exterior va marcar la diferència. L’encert en el triple va pemetre als premianencs posar distància i acabar sumant una nova victòria. Perdiguero felicitava els jugadors pel vuitè triomf del curs i el sisè al Pavelló. El sènior masculí no ha perdut cap partit a casa i les tres derrotes que ha sumat han estat a domicili. Aiixò els permet ser tercers amb 19 punts, a un triomf del líder.