Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 de setembre de 2023

Comarca

Comarca

Selecció d’espantadors per Horrorland avui i dimecres per la temporada que començarà el 12 d’octubre

Joaquim Aguilar
Foto: Horrorland

Avui i demà passat dimecres es fa un nou procés de selecció de personal per espantar al parc Horrorland de l’Illa Fantasia.

Segons informava la setmana passada l’Ajuntament de Premià de Dalt, el parc -que enguany compleix 5 anys- ja prepara la nova temporada i vol ampliar la seva plantilla, que serà de més de 220 persones. Concretament busquen actrius i actors professionals i amb experiència demostrada, però també fan falta perfils per fer ensurts, animació de carrer, personal de botigues, accessos, restauració, zona de jocs i perfils amb habilitats especials, i algunes d’aquestes places no requereixen experiència prèvia. Finalment també busquen personal de seguretat, neteja, logística i assistència per cobrir espais de restauració, accessos, botigues i zona de jocs. 

Pel que fa estrictament als actors, el procés de selecció i el càsting es fa a les mateixes instal·lacions i hi han estat convocades les persones que van lliurar la seva sol·licitud abans de l’11 de setembre i han estat seleccionades per l’empresa. Aquest any el parc oferirà 3 espectacles nous, 3 cases amb nova temàtica i diverses sorpreses per commemorar l’aniversari. El parc obrirà les seves portes el 12 d’octubre i tancarà la temporada el 18 de novembre.

Més notícies

Cultura