Segueix-nos!

Manel Ferrer

4 de gener de 2024

Comunicació

Comunicació

Segueix la tarda de Reis a PremiàMèdia

Manel Ferrer
Horaris per seguir la Cavalcada a Premià Mèdia
Horaris per seguir la Cavalcada a Premià Mèdia

La tarda de divendres està cridada a ser la més màgica de tot l’any. Els Reis d’Orient faran parada a primera hora de la tarda a Premià de Mar per a saludar a tots els nens i nenes i rebre la clau màgica que els permetrà entrar a totes les cases de la vila durant la nit.

Abans, però, podrem gaudir de la seva companyia en una cavalcada molt especial i que els portarà a recórrer els principals carrers de Premià de Mar. Com ja ve sent habitual en els darrers anys, PremiàMèdia oferirà un programa especial en directe que permetrà que tothom pugui gaudir d’aquesta tarda a través de les ones.

L’especial començarà a les 16h00 amb l’inici de la cavalcada on viurà la part més especial acompanyant als protagonistes de la jornada durant tot el seu recorregut pels carrers de Premià. El programa estarà presentat per Francesc Triola i Manel Ferrer i que de nou, estaran molt ben acompanyats per Emma Triola, Daniel Cortés i José María Barroso. Tot aixó coordinat tecnicament per Carles Solé.

Com la resta de continguts de l’emissora, es podran seguir en directe a través de la 95.2 FM, en streaming per premiamedia.cat i amb els millors moments recollits a través de les xarxes socials.

Cavalcada reis 2024 nou recorregut

Més notícies

Cultura