Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 d'abril de 2024

Cultura

Cultura

Segona setmana d’agenda Sant Jordi que inclou l’estrena d’un nou format de convocatòria: el sopar concert

Joaquim Aguilar
L'edifici municipal de ca l'Escoda exhibeix des de la setmana passada una gran senyera a la façana (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

La Diada de Sant Jordi demà dimarts s’acompanya durant tota la setmana de convocatòries inscrites en el programa que coordina la regidoria de cultura. Aquesta tarda a la biblioteca el premianenc Robert Orús presenta, des de dos quarts 7, el seu llibre ‘Ànima sentida’. Demà, un any més, hi haurà fira a la plaça de l’Ajuntament, Sant Antoni i MIquel Moragas des de les 10 del matí, i a Can Salamó es farà una activitat per fer roses dolces adreçada a joves a partir de 1r d’ESO. També durant tot el dia hi haurà una exposició bibliogràfica a la biblioteca, i Premià Mèdia oferirà una programació especial. L’endemà dimecres a les 6 de la tarda es farà al jardí de l’escola de música -si no plou- un concert de corals del mateix centre, dijous es fa a la biblioteca un taller de còmic i collage a partir també de les 6 de la tarda i divendres arriba un dels actes més cridaners perquè com ens deia la regidora Bàrbara Anglí suposa l’estrena d’un nou format: un sopar concert amb l’Ensemble Jazz Maresme i Marian Barahona

Començarà a dos quarts de 9 del vespre. Finalment el programa es tancarà el diumenge, 28 d’abril amb el lliurament a l’Amistat dels premis del concurs literari. 

Etiquetes:

Sant Jordi

Més notícies

Cultura