Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de maig de 2023

General

General

Segona posició de Xema García al Maniac Barber Fest de Barcelona

Joaquim Aguilar

El barber premianenc Xema Garcia ha obtingut una destacada segona posició en la primera edició del Maniac Barber Fest, una jornada de barberia, celebrat el mes passat a la Nau Bostik de Barcelona. El concurs, amb un jurat internacional, ha congregat un alt nivell de competició i una gran quantitat de públic. Segons va explicar Xema a l’Ona Maresme, aquesta experiència ha estat una manera de sortir de la seva zona de confort i demostrar el seu talent:

Encara que aquesta fos la tercera vegada que Xema participava en una competició, era la primera que ho feia sent conscient que es tractava d’un veritable concurs. No obstant això, en aquesta edició s’hi va preparar amb més cura, comptant amb un model i tots els detalls a punt. El Maniac Barber Fest ofereix diverses categories, i els participants s’apunten a aquella que més els agrada. En el cas de Xema, va decidir inscriure’s a la categoria de “peine y tijera”, ja que considera que aquesta és l’essència artesanal de la barberia:

A més del concurs, cal destacar que el pròxim dia 26 serà el sisè aniversari de la barberia de Xema Garcia. Per celebrar aquesta ocasió especial, el dia 1 de juliol es realitzarà un important esdeveniment amb múltiples sorpreses i música en directe. Amb aquesta participació en el Maniac Barber Fest i el seu aniversari a l’horitzó, Xema Garcia es consolida com un dels millors barbers de Barcelona, deixant una empremta en el món de la barberia.

Escolta l’entrevista a Xema García:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura