Segueix-nos!

Carles Sole

20 de gener de 2010

Successos

Successos

Segona avaria elèctrica als carrers de Premià de Mar en dos dies consecutius

Carles Sole
Segona avaria elèctrica en dos dies consecutius a Premià de Mar. Bona part dels carrers de la població es van quedar sense llum ahir al voltant de les vuit i vint minuts del vespre. L’avaria va afectar els sistemes del Centre d’Atenció Primària i la patrulla de la Policia va observar que fumejava el transformador elèctric del carrer del Segle. Els tècnics de FECSA-ENDESA van solucionar l’avaria.

Nova incidència amb el subministrament elèctric a Premià de Mar. Per segons dia consecutiu bona part de la ciutat es va quedar sense llum com a conseqüència d’una avaria. En aquesta ocasió els fets van tenir lloc a les vuit i vint minuts del vespre. La patrulla de la Policia Local va informar de que gairebé tota la població estava sense subministrament elèctric, i que al Centre d’Atenció Primària no li funcionava cap sistema. També es va advertir de que el transformador del carrer del Segle estava fumejant. La mateixa Policia va donar avís als tècnics de Fecsa-Endesa que van reparar l’avaria.

A banda d’’aquesta incidència, la Policia Local ens informa d’un accident de trànsit sense ferits en el dia d’ahir. Els fets van tenir lloc quan mancaven deu minuts per les nou del matí a la cruïlla del carrer de Ramon Llull amb Enric Granados i es van veure implicats dos turismes que van resultar amb danys materials. Els conductors van efectuar comunicat amistós d’accident a les respectives companyies d’assegurança.

Premià Notícies dilluns

Més notícies

Cultura