Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de març de 2011

Cultura

Cultura

Satisfacció tot i els nervis en l’estrena al Patronat de les ‘Bruixes a Salem’

Joaquim Aguilar

Satisfacció al Quadre Escènic del Patronat per l’acollida del públic durant l’estrena de l’obra “Les bruixes a Salem” aquest darrer cap de setmana. Dissabte els nervis van marcar una estrena que significava el debut a l’escenari de quatre dels dinou actors, però el públic va respondre seguint en tot moment el que passava sobre l’escenari. L’obra es tornarà a representar aquest proper cap de setmana.

El Quadre Escènic del Patronat està satisfet amb l’estrena de l’obra “Les bruixes a Salem” aquest darrer cap de setmana. A causa de la pluja, la representació de diumenge va tenir més públic que la de dissabte, però en tots dos casos el públic va respondre positivament al treball dels actors. El director de l’obra, Ferran Corbalan, ha explicat al Premià Notícies que el dissabte hi havia molts nervis entre els actors, de fet per a quatre era la seva primera vegada dalt de l’escenari, però que, malgrat això, en conjunt tots estan contents del resultat.

Ferran Corbalan ha adaptat el text original de “Les bruixes de Salem” mantenint els noms originals tant dels personatges com de la ciutat, però adaptant-ho a una realitat social més propera a la catalana. Aquests canvis deuen haver convençut el públic premianenc, segons Corbalan, per la seva atenció constant al llarg de l’obra.

Aquest cap de setmana el Quadre Escènic del Patronat tornarà a oferir dues representacions de l’obra, la primera dissabte a dos quarts d’onze de la nit, la segona diumenge a les set de la tarda.

Etiquetes:

Patronat | teatre

Més notícies

Cultura