Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 de març de 2023

Comarca

Comarca

S’anuncia la segona edició de l’Endofest, el festival solidari per l’endometriosi que aquest cop portarà artistes com El Pot Petit o Ramón Mirabet

Joaquim Aguilar

L’organització del Festival Endofest, que es va celebrar per primer cop l’any passat a Premià de Dalt, ha anunciat una segona edició pel dia 6 de maig. Anna Bassols, impulsora d’aquest festival benèfic, ha recordat a l’Ona Maresme que la recaptació es destinarà a l’Hospital Clínic per a la investigació de l’endometriosi, una malaltia ginecològica poc coneguda que pateixen una de cada deu dones en edat fèrtil. La primera edició va ser tot un èxit i tot i que s’ha anat avançant, encara hi ha molt de camí a seguir:

Aquest any el Festival es celebrarà a plaça l’Espolsada, al costat del pavelló poliesportiu de Premià de Dalt, en comptes de a Can Verboom. La festa s’allargarà tot el dia amb concerts de Ramon Mirabet, El Pot Petit, Delafé y las flores azules, Núria Cortacans i Carla Sanz, DJ Ernest Codina i DJ Marina i moltes coses més:

A més a més, el dia 12 de març es va fer la inauguració de l’escultura “Endometriosi” a l’Espai de Can Verboom del municipi, per donar visibilitat a la malaltia. L’escultura és obra de l’artista Xavier Raventós, cedida a l’Ajuntament de Premià de Dalt. En l’acte, es va aprofitar per agrair a l’Anna Bassols Duran, que pateix endometriosi, per la seva dedicació en el projecte. Les entrades ja estan a la venda des de fa pocs dies a la seva pàgina web. 

Mira l’entrevista a Anna Bassols a Premià Mèdia:

YouTube player

El cartell de l’Endofest 2023:

Més notícies

Cultura