11 de febrer de 2015

Bàsquet

Bàsquet

Salvats per la puntería d’última hora (70-77)

La victòria de l’AB masculí de bàsquet de dissabte va ser segurament la nota més positiva de l’últim mes. L’equip passa per una situació complicada: d’una banda, l’equip no havia guanyat encara en aquest 2015, i acumulava tres derrotes consecutives, factor de causa-conseqüència perquè la plantilla viu també un mal tràngol amb la ràfaga de lesions que afectava més de mig equip i que està passant factura. Ara mateix el primer equip només té disponible fins a sis jugadors de l’equip A i han de ser els jugadors del B qui completin la convocatòria. I sort de les seves bones maneres, de la qualitat que també atesoren i de la bona comunió que hi ha entre ells i els jugadors del primer equip. Per això és meritòria la victòria a Valldemia. És cert que era el cuer, i que el conjunt de Mataró només havia sumat una victòria en tota la temporada, però també és evident que és una arma de doble fil: d’una banda perquè posa pressió a l’AB Premià que arribava a la cita tocat, i quasi enfonsat, i de l’altra perquè el rival també necessita guanyar i més encara a casa.

L'equip masculí de l'AB Premià d'aquesta temporada.

L’equip masculí de l’AB Premià d’aquesta temporada.

El resultat final no va ser tampoc el més merescut (70-77). Els set punts de diferència que van donar la victòria al Premià van arribar a l’últim quart, perquè durant tot el partit els premianencs van anar a remolc d’un Valldemia que no va tenir sort de cara a cistella en els minuts finals. Gràcies a això i a la punteria premianenca, que va decidir tornar en els moments claus després d’haver desaparescut en bona part del partit, van ser capaç els de Coma de capgirar el marcador. Ara l’equip prepara amb les mateixes ganes el complicat partit de dissabte al Pavelló. S’enfronten al Cabrera, un rival que porta les mateixes victòries (9) i una derrota més que els premianencs (8). Per tant, duel igualadíssim en el que dos jugadors del primer equip també seran baixa per motius personals, així que dels sis jguadors disponibles, en passen a ser quatre i la resta del B. “Llançar la tovallola seria el més senzill, així que lluitarem amb les armes que tinguem disponibles. Del que no hi ha dubte és que ho donarem tot”. Més que lloables les paraules del míster, Agustí Coma, que està passant segurament per la situació més complicada de totes, esperar resultats quan només tens un quart de plantilla disponible.