Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de juliol de 2022

General

General

Rius de gent de nou al carrer en una nit estrepitosa amb gust de reconquesta

Joaquim Aguilar

El primer episodi de la Festa Major de la represa va confirmar les sensacions prèvies i fins i tot malgrat la incertesa meteorològica els actes van ser multitudinaris, sobretot el Desembarcament a la platja i la posterior presa de l’Ajuntament. Tot i el clima d’eufòria desfermada i la gernació que va participar dels actes, no es van produir incidències greus, però sí que consta als informes policials que es van trencar amb un pal de golf dos aparadors a la Gran Via, hi va haver algunes baralles disperses i també un robatori d’ampolles en un bar del parc del Palmar. 

En matèria estrictament festiva, després de la repicada de campanes i l’enlairament de coets al migdia, al vespre el pregó va servir també per completar el protocol inicial. Aquest cop, a càrrec del Cònsell Sènior, nomenada entitat de l’any amb motiu del seu 25è aniversari. Escoltem l’alcalde Rafa Navarro, que va donar pas al pregó, i la presidenta de l’entitat Anna Maria Medina:

Avui continuen els actes amb protagonisme de la mainada, ja que s’escau el Desembarcament Petit, que podreu seguir en directe per aquesta emissora.

Convidats especials des de Múrcia

Afegim encara amb relació a la Festa Major que des d’avui i fins el cap de setmana visita Premià de Mar convidat per l’Ajuntament l’alcalde de Cehegín Jero Moya. Cehegín és un municipi agermanat amb Premià de Mar (també amb Premià de Dalt i Mataró) i segons ens informen fonts municipals els últims temps s’han reprès les relacions institucionals amb aquest municipi i també amb Calasparra. L’alcaldessa de Calasparra també ha estat convidada però no ha pogut venir. Jero Moya, del partit Ciutadans, anunciava aquesta setmana per xarxes la seva anada a Premià de Mar, recordant-se dels seus paisans que un dia van emigrar cap al Maresme:

Ciutadans de Premià de Mar ha anunciat que dissabte al matí es farà una trobada de Moya amb veïns del barri Cotet en un bar d’aquesta zona

Més notícies

Cultura