Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de gener de 2023

Política

Política

Ripollès renova l’oferiment d’ERC de treballar el Pressupost amb el govern però fa notar que encara no han vist “cap número”

Joaquim Aguilar
Pep Ripollès en un moment de l'entrevista

El líder republicà premianenc Pep Ripollès, cap del grup municipal i cap de llista de la formació a les eleccions del maig, va mostrar divendres en aquesta casa la predisposició del seu grup a treballar amb el govern el projecte de Pressupost 2023 que ja s’ha començat a negociar amb l’oposició. Ripollès passava per l’espai mensual d’entrevistes als portaveus i, a banda d’exposar els arguments principals del seu partit amb vistes a la contesa electoral, també es va referir al repte actual de l’aprovació del nou Pressupost, coincidint amb altres portaveus que el moment econòmic fa més necessari que mai disposar d’aquest full de ruta econòmic. Segons va dir, el seu grup encara no ha tingut accés a la proposta del govern ni ha estat convocat a cap reunió, però va admetre que potser el primer moviment l’hauria de fer el mateix grup republicà i va anunciar que ho faran en breu:

Ripollès va assegurar que encara amb tota la confiança els pròxims comicis, fins al punt d’afirmar textualment que “ja se sent alcalde”, i també va fer notar que “té la llista pràcticament enllestida”. Val a dir que l’endemà d’aquesta entrevista ERC de Premià de Mar celebrava a l’Amistat un sopar de germanor amb militants i simpatitzants que, segons indicaven per xarxes socials, havia de servir justament per agafar embranzida de cara a les eleccions. Hi van participar una cinquantena de persones que van poder gaudir fins i tot d’una actuació del grup premianenc Kan60. 

Mira l’entrevista a Pep Ripollès:

YouTube player

J.Aguilar

Etiquetes:

ERC | Pep Ripollès

Més notícies

Cultura