25 d'octubre de 2015

Futbol

Futbol

Remontada, Fede i líders (2-3)

El Club Esportiu Premià va guanyar el Tecnofutbol (2-3) amb hat-trick de Fede. L’equip és líder en la novena jornada i suma quatre victòries consecutives. Bons registres gràcies a la bona intensitat, a la constància i a la fe que ha anat desenvolupant l’equip en la nova temporada, des de l’arribada de Costa a la banqueta.

Jordi Costa mirant el Tecnofutbol-Premià a l'àrea tècnica.

Jordi Costa mirant el Tecnofutbol-Premià a l’àrea tècnica

El partit d’ahir va ser difícil de gestionar des del xiulet inicial. Jugar a les vuit del vespre, la forta humitat i les dimensions del camp no eren aspectes favorables i tot i així els premianencs es van saber sobreposar a tot. Fede obria el marcador als deu minuts de joc i el Premià va tenir opcions de matar el partit aviat, però es va perdonar. Una gran jugada d’Eric Diaz va poder acabar amb gol de Valderas i un penal no xiulat a les acaballes del primer temps van minvar els ànims. Va ser quan millor estava l’equip de Costa, que es va lesionar Eric. El davanter rebia un fort cop a l’espatlla que va fer sortir del partit tant a Eric com al Premià, que va quedar noquejat uns minuts. El Tecnofutbol va aprofitar-ho per empatar abans del descans i fer el segon a l’inici del segon temps. Per sort, els premianencs van creure en la remuntada i dos gols més de Fede van permetre a l’equip marxar amb la victòria. El tècnic, Jordi Costa, no quedava totalment satisfet, perquè creu que l’equip es va desconnectar en alguns moments, però destaca els aspectes positius. El hat-trick de Fede fa líders els premianencs, amb 19 punts i sumen la quarta victòria consecutiva. Queda pendent conèixer l’abans de la lesió d’Eric Diaz.