Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

30 de novembre de 2023

Societat

Societat

Recta final pel pas de Can Sanpere a titularitat municipal

Joaquim Aguilar
Can Sanpere des del barri d'entrada aquest matí

Últims compassos administratius abans que la titularitat de Can Sanpere passi a mans de l’Ajuntament. La setmana passada la Junta de Govern aprovava definitivament el projecte d’expropiació a fi de donar curs al pagament del que es coneix com el ‘preu just’, un tràmit que -segons havia fixat el Tribunal d’Expropiacions- s’havia de fer abans del 25 de novembre. 

Aquest ‘preu just’ és el resultat de l’avaluació que han fet per encàrrec del consistori una empresa d’estudis tècnics i un despatx jurídic i s’estableix també després de considerades les al·legacions que va presentar la propietat quan es va fer la primera proposta econòmica. El preu just que fixa l’Ajuntament s’eleva concretament a 1.498.421,69€, lluny dels 3,2 milions que es van consignar al Pressupost Municipal. Això és així perquè, com ha explicat l’alcalde Rafa Navarro, la propietat podria no estar d’acord amb aquest preu i presentar un contenciós, i la justícia podria acabar determinant un altre preu:

Malgrat, però, que el preu definitiu podria no ser aquest, el tràmit que fa l’Ajuntament obre la porta al canvi de titularitat de la finca, que es consumarà en el moment que l’empresa propietària recepcioni oficialment aquest pagament:

Val a dir que, segons ha aventurat Navarro, la recepció d’aquest pagament per part de la propietat podria no ser immediata ni senzilla ja que, en paraules seves, fins ara “han posat molts pals a les rodes” i tem que aquest cop no serà diferent.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Etiquetes:

Can Sanpere

Més notícies

Cultura