Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de juny de 2010

Comunicació

Comunicació

Rafael Navarro, nou director de Ràdio Premià de Mar

Joaquim Aguilar
El periodista Rafael Navarro serà el nou director de Ràdio Premià de Mar. L’equip de Govern ha optat per Navarro, que ja havia estat director de la casa l’any 2007, per substituir el dimissionari Joaquim Aguilar. Ho ha confirmat la regidora responsable de Ràdio Premià de Mar, Anna Maria Medina. L’Equip de Govern va comunicar el nom del nou director a la resta de grups en el decurs de la Junta de Portaveus que es va celebrar ahir abans del Ple de Juny. Navarro té una llarga experiència en ràdio i televisió. Joaquim Aguilar, per la seva part, es reincorpora al seu lloc a la plantilla de l’emissora.

Rafa Navarro als estudis de la ràdio

El periodista Rafael Navarro serà el nou director de Ràdio Premià de Mar. L’equip de Govern ha optat per Navarro, que ja havia estat director de la casa l’any 2007, per substituir el dimissionari Joaquim Aguilar. Ho ha confirmat la regidora responsable de Ràdio Premià de Mar, Anna Maria Medina. L’Equip de Govern va comunicar el nom del nou director a la resta de grups en el decurs de la Junta de Portaveus que es va celebrar ahir abans del Ple de Juny. Navarro té una llarga experiència en ràdio i televisió. Joaquim Aguilar, per la seva part, es reincorpora al seu lloc a la plantilla de l’emissora.

Es tanca la incertesa i ja hi ha un nom per cobrir la direcció de la Ràdio. Ahir es va fer públic a la junta de portaveus que va tenir lloc abans del ple de juny qui seria la persona que dirigirà l’emissora a partir d’ara. Es tracta de Rafael Navarro, qui ja havia estat director de la casa l’any 2007 després de la marxa de Núria de José a COM Ràdio. Ho ha confirmat a Premià Notícies la regidora responsable de l’emissora, Anna Maria Medina.

Qui va ser director de la Ràdio fins el 6 de juny, Joaquim Aguilar, es reincorpora a la seva plaça dins la plantilla de l’emissora, de manera que Ràdio Premià no perd força de treball sinó que, de fet, en guanya.

Com hem explicat, l’Equip de Govern va explicar ahir aquestes novetats a la Junta de Portaveus. Anna Maria Medina ha explicat que els grups van acollir positivament la proposta. Tot i això, Medina ha reconegut que hi havia preocupació per la situació de l’emissora en un temps econòmicament tan complicat com el que s’està passant.

Medina ha reiterat que està a disposició del personal de l’emissora. Pel que fa al nou director, Rafael Navarro és llicenciat en ciències de la Informació i té una llarga trajectòria en ràdio i televisió. En etapes anteriors, Navarro havia estat responsable de l’àrea d’informatius de Ràdio Premià de Mar.

Més notícies

Cultura