Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de febrer de 2023

Societat

Societat

Rafa Navarro: “mai no hem estat tan a prop d’un acord amb Can Sanpere”

Joaquim Aguilar
L'antiga fàbrica vista des de la Gran Via (Foto: Plataforma Can Sanpere 100% Públic)

Optimisme evident de l’alcalde amb relació al desenllaç de les negociacions amb l’associació Can Sanpere, que podrien -a tenor de les paraules de Rafa Navarro- desembocar en l’inici aquest any del procés d’expropiació. Navarro en parlava divendres al Parla l’Alcalde del mes de maig i, sense oferir detalls (de fet, va atribuir bona part de la bona evolució de les converses justament al poc “soroll mediàtic”) va assegurar que “mai s’ha estat tan a prop de l’acord”. També ho va atribuir a l’empatia de les dues parts, a la tenacitat i a la pedagogia que s’ha practicat en totes les direccions:

Tot plegat, segons l’alcalde, sobretot per salvar l’escull principal i sortir de l’atzucac: l’exigència del govern que els col·lectius sortíssin abans de començar l’expropiació i la negativa dels col·lectius a fer-ho. Per anar-s’hi acostant, diu Navarro, les converses han comptat en ocasions amb la participació de fins a 4 advocats:

El projecte de Pressupost per 2023 que ara el govern negocia amb l’oposició manté la partida que ja contenia el de 2022 per a l’expropiació de la finca, i que era concretament de 2.211.000€. 

Més notícies

Cultura