Rafa Navarro: “com més triga el conveni de la Mar Nova més s’abona la teoria que hi ha interès polític perquè les obres s’endarrereixin”

Rafa Navarro a l'última edició del Parla l'Alcalde

“Som allà mateix”, “això no s’aguanta per enlloc”, “quan ERC ens diu que estiguem tranquils és quan ens posem més nerviosos”. L’alcalde Rafa Navarro va apujar un esglaó més el seu grau d’indignació i suspicàcia divendres en aquesta emissora per la tardança del Departament d’Educació a tornar signat el conveni de la Mar Nova. Tant és així, que la seva sospita que darrera d’aquesta situació s’hi amaga una tàctica política (una presumpció que fins ara havia expressat de manera més o menys diplomàtica) va prendre més cos que mai. De fet, va assenyalar, si el conveni s’hagués signat quan tocava les obres ja haurien pogut començar fa temps, però això -diu- hi ha qui no vol que passi abans de les eleccions:

També va comentar Navarro, que parlava al programa Parla l’Alcalde d’aquesta casa, les crítiques que ha fet públiques l’AFA de l’escola al voltant de l’avantprojecte del futur edifici, que s’ha donat a conèixer recentment. Recordem que aquesta entitat planteja certes objeccions relatives sobretot a la distribució de les aules; Navarro va recordar, d’una banda, que aquest equipament serà municipal i que, per tant, s’ha de treballar amb una visió global i no limitada al parer de l’AFA actual; i d’altra banda va fer notar que hi ha directrius tècniques que provenen de la Generalitat i són pràcticament intocables:

Translate »