Segueix-nos!

Manel Ferrer

14 d'abril de 2022

Comunicació

Comunicació

Ràdio Premià de Mar liderarà el magazín comarcal Ona Maresme a partir de dimarts vinent

Manel Ferrer

Després de gairebé quatre temporades regulars i dos estius, el magazín comarcal Ona Maresme viurà un canvi important en la seva organització a partir de l’edició del dimarts 19 d’abril. Serà en aquell moment quan Mataró Ràdio passi el testimoni a Ràdio Premià de Mar per afrontar la capçalera del format radiofònic de les tardes, que diàriament explica l’actualitat de la comarca .

En aquests moments , formen part d’aquest espai a més de Ràdio Premià de Mar, Mataró Ràdio, Ràdio Palafolls, Ràdio Tordera, Ràdio Canet i Ràdio Santvi de Sant Vicenç de Montalt. El format mantindrà la seva emissió de ràdio de quatre a sis de la tarda, i comptarà amb la coordinació i locució del periodista de Ràdio Premià de Mar, Manel Ferrer que ha format part d’aquest programa des de fa més de quatre temporades, comptant també amb la versió estival.

D’aquesta manera, Ràdio Premià de Mar es consolida com a referent radiofònic al Maresme, amb la voluntat d’innovar per aconseguir noves maneres d’arribar al públic i combinant l’entreteniment amb l’anàlisi de l’actualitat, el rigor informatiu i el servei públic.

El director de l’emissora, Francesc Triola, ha destacat el repte que representa assumir aquest nou lideratge en l’àmbit comarcal:

El programa compta amb l’impuls de La Xarxa de Comunicació Local i es realitzarà a les noves instal·lacions de l’emissora, especialment equipades per oferir un producte multimèdia apostant per una evolució del concepte de ràdio tradicional que encaixi millor en l’entorn digital.

Així es produïa el relleu de presentadors durant el programa del dijous.

Etiquetes:

Ona Maresme | XAL

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura